Temidden van de activiteiten van de school en onze boerenbedrijven vindt u de Hofzaal van Warmonderhof. Kenmerkend aan Warmonderhof is de hartelijke en authentieke sfeer die er heerst. Het in het oog springende architectonisch ontwerp van de diverse gebouwen en de levendigheid van het boerenbedrijf dragen hier aan bij.


Het enthousiasme en de toewijding waarmee leerlingen, docenten, medewerkers en ondernemers ieder op eigen wijze invulling geven aan hun passie voor biologisch dynamische landbouw en voeding maken Warmonderhof tot een eigenzinnige broedplaats met een warme en uitnodigende ambiance, waarvan u voor even deel kan uitmaken. In het seizoen staan er altijd prachtige bloemen op tafel uit de bloementuin van de tuinderij.

 

De Hofzaal wordt een deel van de week door studenten gebruikt. Er kan echter ook worden vergaderd of geconfereerd door derden. Al of niet met maaltijden die kunnen variëren tussen eenvoudig en luxe. Er wordt uitsluitend met biologische producten gewerkt, waar mogelijk met biologisch dynamische. En als het beschikbaar is uiteraard van het eigen bedrijf. De sfeer waarin we de groepen verzorgen is misschien nog het beste te beschrijven met het woord 'Herberg'. Geen ingewikkelde kookkunsten maar een goed product op een smakelijke manier bereid. En gezellig met de hele groep aan een grote tafel.

 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Agenda

Infodagen
Avondklas

Nieuwsbrief mobiel