Het wonen op Warmonderhof vindt plaats op de ‘Woonderij’. Warmonderhof heeft op het terrein 130 studentenkamers. Studenten wonen op het eigen erf in huizen van ongeveer 5 tot 8 personen. Er is voor elke student een éénpersoonskamer beschikbaar en er is plaats voor alle studenten die zich (gaan) aanmelden. In het voorjaar worden informatiebijeenkomsten georganiseerd voor studenten die zich hebben ingeschreven voor de opleiding. Zij krijgen persoonlijk bericht. 

De woningen
Elk huis heeft een woonkamer met keuken. Daar wordt gezamenlijk geleefd. Dat betekent samen koken, afwassen en samen studeren. Ieder heeft zijn eigen kamer en in ieder huis is er een gezamenlijke woonkeuken beschikbaar. De huizen worden gemengd ingedeeld: jongens, meisjes en ook verschillende jaren door elkaar heen. Als het huis je even te klein wordt, kun je naar de koeien toe, de tuin in, je akkertje bewerken of pizza bakken in de pizzahut. ’s Avonds een vuurtje stoken of een partijtje voetbal spelen op het sportveld behoort ook tot de mogelijkheden.

Alle huizen zijn voorzien van internetaansluiting, gordijnen en vloerbedekking, wasmachine en droger. Voor de verdere inrichting zorgen de studenten zelf.

De studenten wonen zelfstandig op de Woonderij, er is echter wel een toeziend oog van Do Veltman.


Nieuwbouw
Per 1 januari zijn er 49 extra studentenkamers opgeleverd om plaats te bieden aan de groeiende studentenpopulatie van de school.
De Drontenaar maakte een reportage van de verhuizing. 

 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Agenda

Infodagen
Avondklas

Nieuwsbrief mobiel