Het diploma voor de deeltijdopleiding is niveau 2 of niveau 3 MBO. Niveau 3 leidt op tot Vakbekwaam medewerker biologisch-dynamisch bedrijf. Niveau 2 leidt op tot Medeweker biologisch-dynamisch bedrijf. Studenten van beide niveaus zitten door elkaar in de klas. Het niveau waarop de lessen worden gegeven en de onderwerpen van de lessen stijgen vaak uit boven niveau 2 of 3. De manier waarop het werk van de studenten wordt beoordeeld, is niveaubepaald.

 
We kiezen er bewust voor om alleen niveau 2 en 3 aan te bieden. Niveau 4 heeft zwaardere aanvullende eisen op gebied van talen, rekenen en burgerschap. Dit zijn onderwerpen waar de volwassen deeltijdstudenten niet voor komen en het diplomaniveau is voor veel studenten niet van groot belang. Door niveau 2 of 3 te hanteren kunnen we het maximum aan tijd aan de vakgerichte inhoud besteden.
 
Op beide niveaus is het keuzedeel BD-landbouw verplicht. Het vormt de basisopleiding van Warmonderhof. De keuzedelen Zorg, Stadslandbouw en Ondernemend gedrag kun je alleen op niveau 3 toevoegen als specialisatie bovenop het basisdeel BD-landbouw.
 
De inschrijvingskosten voor niveau 2 zijn lager dan die voor niveau 3. Voor meer informatie verwijzen we naar het Infoblad BBL en het kostenblad. Die vind je bij de downloads onderaan deze pagina.

 

 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Agenda

Nieuws
Programma infodagen
Avondklassen

Nieuwsbrief mobiel