Er zijn  verschillende bijdragen voor de opleiding:

- Schoolbijdrage

- Stichtingsbijdrage

- Maaltijden

- Overnachten

Schoolbijdrage
In de schoolbijdrage is een afdracht aan de overheid inbegrepen. De kosten voor niveau 3 liggen hoger dan voor niveau 2. Medio oktober verstuurt Groenhorst de rekening. Deze kan in termijnen worden betaald

Stichtingsbijdrage, maaltijden, overnachten
De stichtingsbijdrage en de kosten voor de maaltijden en overnachting worden in rekening gebracht door Stichting Warmonderhof. Als deeltijdstudent bij Warmonderhof volg je niet alleen lessen bij het Groenhorst, maar maak je ook gebruik van de faciliteiten van stichting Warmonderhof. Deze faciliteiten omvatten onder andere het gebruik van de Hofzaal en de foyer, het Binnenhof, de mogelijkheid om de directe praktijk te ervaren op het tuinbouwbedrijf en het gemengde bedrijf akkerbouw-veeteelt, het meevieren van de jaarfeesten en het bijwonen van lezingen. De stichting ontvangt geen subsidies en moet financieel zelfvoorzienend zijn. Daarom vragen wij aan alle deeltijdstudenten een stichtingsbijdrage.

Ook voor maaltijden en eventueel overnachten wordt een vergoeding berekend door de stichting. Gezien het beperkte aantal slaapplaatsen (maximaal 20 personen) geschiedt de reservering hiervan op volgorde van aanmelding. Geef bij inschrijving voor de opleiding dan ook aan of je wel of niet op Warmonderhof wilt gaan overnachten.

Een kostenoverzicht is te vinden onder de downloads.
 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Agenda

Infodagen
Avondklas

Nieuwsbrief mobiel