Agenda

Blijf op de hoogte van het nieuws, de avondklassen en andere activiteiten op Warmonderhof. Volg ons op facebook of meld je aan voor de 'nieuwsbrief Algemeen' of de 'nieuwsbrief Avondklas' (links op deze pagina).

 

 

20 juni, 22 juni en 11 juli 

Alle infodagen worden gehouden in Dronten, met uitzondering van die van 20 juni. Deze wordt gehouden in Amsterdam en is uitsluitend voor deeltijdstudenten die de opleiding stadslandbouw overwegen. De eerstejaars stadslandbouw starten in Dronten en bij voldoende belangstelling ook in Amsterdam. Het tweede jaar stadslandbouw vindt sowieso in Amsterdam plaats.

*De infodag op dinsdag 11 juli is een 'last minute' infomiddag voor de late beslissers. Het programma van alle dagen vind je hieronder.

Programma en aanmelden  >>


Een lunch en rondleiding op Warmonderhof voor bedrijven en relaties die actief zijn in de wereld van de antroposofie, de biologische en biologisch-dynamische landbouw en het onderwijs. Een persoonlijke uitnodiging aan onze relaties volgt. Lees meer over het jubileumjaar op www.warmonderhof.nl/70jaar

Van 1971 tot 1994 was Warmonderhof gevestigd op het landgoed Thedinghsweert in Kerk Avezaath. Wie wil, kan deelnemen aan een nostalgische tour over deze prachtige plek. De huidige Woonvereniging Thedinghsweert leidt ons rond. Ook nemen we een kijkje bij het flowform-project. De woonvereniging zoekt nog hulp om deze bijzondere ‘watertuin’ op te knappen. Aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
lees meer op www.warmonderhof.nl/70jaar

Warmonderhof viert dit jaar haar 70-jarig bestaan. Dit doen wij met een aantal activiteiten verspreid over het jaar. Het hoogtepunt is de reünie op 16 september. Beschouw dit bericht als je uitnodiging! Binnenkort kun je op deze site op de ´aanmeldknop´ drukken. De reünie is bedoeld voor alle oud-leerlingen, docenten, ondernemers, medewerkers en bestuursleden. Kortom: voor iedereen die zich Warmonderhoffer voelt. De feestdag start na de middag en eindigt met een spetterend avondfeest.

Nog gezocht voor de reünie: een band! Meld je bij Anna Veltman: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het exacte jaarprogramma is straks te vinden op onze jubileumpagina www.warmonderhof.nl/70jaar.   

 

herfstvakantie 17 t/m 21 oktober

kerstvakantie 26 dec t/m 6 januari

voorjaarsvakantie 20 februari t/m 24 februari

meivakantie 24 april t/m 5 mei

zomervakantie 10 juli t/m 1 september

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Agenda

Infodagen
Avondklas

Nieuwsbrief mobiel