Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er        Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Wie zet ’t voort? Zegt ’t voort!

Op ons biodynamisch bedrijf telen wij vruchtbomen en blauwe bessen. Er is jaarlijks een toenemende vraag naar biologische bomen o.a. voor voedselbossen. Het bedrijf biedt ook mogelijkheden voor andere takken van kleinschalige tuinbouw en/of zorg. Het land, ruim 4 hectare, is in erfpacht bij Stichting Grondbeheer Biologisch Dynamische Landbouw. Er is een bouwkavel aanwezig. Ervaring met de BD-landbouw heeft onze voorkeur. We willen de erfpacht graag eind 2018 overdragen. Indien gewenst kunnen we nog een jaar aanwezig blijven voor advies en ondersteuning.

Heb je belangstelling en zie je kansen voor een eigen bedrijf neem dan contact op met Harrie van Noort en Lucie Verstappen vóór 15 april 2018.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.devrolijkenoot.nl

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Agenda

Nieuws
Programma infodagen
Avondklassen

Nieuwsbrief mobiel