Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er        Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Wij zijn een groentepakketten bedrijf gevestigd in Groesbeek – Breedeweg en bezorgen wekelijks zo'n 750 pakketten in Nijmegen en omgeving.

Wij zijn voor komend seizoen op zoek naar een medewerker voor de periode mei t/m september 2018. Het gaat om 2 dagen per week +/- 20 uur.

Heb je ervaring en interesse, en wil je ons team komen versterken, dan horen we dat graag.

 

Sollicitaties kun je sturen naar:

Biologische tuinderij de Lijsterbes

Koningsholster 60

6573 VV Beek – Ubbergen

Of via de mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   o.v.v. sollicitatie.

 

Verdere informatie over ons bedrijf kun je vinden op onze website www.tuinderijdelijsterbes.nl

 

Vriendelijke groet Erik, Sandra en Ard

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Agenda

Nieuws
Programma infodagen
Avondklassen

Nieuwsbrief mobiel