Agenda

Blijf op de hoogte van het nieuws, de avondklassen en andere activiteiten op Warmonderhof. Volg ons op facebook of meld je aan voor de 'nieuwsbrief Algemeen' of de 'nieuwsbrief Avondklas' (links op deze pagina).

 

 

Aanvang: 20.00 uur
Spreker: Willem Dam, Ridammerhoeve 

Hun zelfrijdende geitenafrastering op zonnecellen is een combinatie van grote technische handigheid en inzicht in geitengedrag. Willem Dam ontwikkelde hem met zijn zoon Tom. Ze wonnen er de Ekoland Innovatieprijs mee. Willem Dam vertelt hoe de afrastering zorgt voor een tweemaal zo grote grasopname door de dieren. De familie Dam-Riteco runt de biologisch-dynamische geitenhouderij De Ridammerhoeve in het Amsterdamse Bos.

De geiten worden gecombineerd met een restaurant, boerderijwinkel, educatie,
verzuiveling, kaasmakerij, zorg en de uitruil van voer en mest. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Willem Dam vertelt wat erbij komt kijken om als boer met zoveel bezoekers en medewerkers een boerderij te runnen. www.geitenboerderij.nl

    

Over Warmonderhof Avondklassen >>

Overweeg je om onze opleiding te gaan doen, kom dan naar één van de informatiedagen in maart, april, mei en juni. Voor de informatiedagen moet je je tevoren Inschrijven.

Data
Donderdagen 2018
8 maart
5 april
17 mei
14 juni   

Programma's en aanmelden >>

Deze dag is bedoeld om de ouders/verzorgers van onze nieuwe eerstejaars voltijdstudenten te betrekken bij het leven en leren op Warmonderhof. Ook kunnen de ouders/verzorgers met eigen ogen zien wat de droom is van hun kind in de bd-landbouw. 

 

Programma en AANMELDEN:

 

herfstvakantie 23 t/m 27 oktober

kerstvakantie 25 dec t/m 5 januari

voorjaarsvakantie 26 februari t/m 2 maart

meivakantie 23 april t/m 4 mei

zomervakantie 6 juli t/m 31 augustus

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Agenda

Nieuws
Programma infodagen
Avondklassen

Nieuwsbrief mobiel