70 jaar Warmonderhof

 

Warmonderhof viert dit jaar haar 70 jarig bestaan. Wij ontmoeten, halen oude herinneringen op, kijken vooruit en vieren boven al dat wij al 70 jaar bijdragen aan een toekomstgerichte landbouw die ons voedt. Dit doen wij met een aantal activiteiten, verspreid over het jaar. Hoogtepunt is de rëunie.

 

16 september:     Reünie

Wij organiseren voor alle (oud) studenten, docenten, medewerkers, ondernemers en bestuursleden die ooit actief waren op Warmonderhof een spetterende reünie. Eens in de tien jaar wordt er zo'n feest georganiseerd, dus pak je kans! Meld je zo snel mogelijk aan. Bij aanmelding komt jouw naam op de site. Oude vrienden kunnen dan zien dat je aanwezig bent, wat het voor hen ook weer extra leuk maakt om zich aan te melden. Er worden geen aparte uitnodigingen verstuurd.

 

aanmelden! Wie komt er?

De kosten voor deze dag zijn €43,- die je direct bij aanmelding via ideal betaald. Wanneer deze betaling is voldaan, is je aanmelding definitief. We organiseren een spetterende dag met een goed gevuld programma. Een grote feesttent... een band.... én natuurlijk heel goed eten, in de vorm van een soort ‘festival’; Indonesische specialiteiten, barbecue, een ambachtelijke frietkraam met friet van Warmonderhof, salades en andere hartige heerlijkheid en schepijs toe. Het wordt ouderwets lekker! Naast koffie en thee is er een welkomstdrankje. De overige drankjes zijn voor eigen rekening.

 

Programma 16 september

 

13.30 ontvangst

14.30 opening

15.30 gezamenlijke activiteit + vrije rondgang over Warmonderhof

18.00 hofkeuken is geopend

20.00-01.00: feest

 

Heb je nog informatie, tips, foto’s of verhalen uit de oude of minder oude doos? Ook ideeën of initiatieven om deze reünie onvergetelijk te maken zijn welkom. Mail ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met Anna Veltman: 0615151983

 

16 juni:    Relatielunch

Een lunch en rondleiding op Warmonderhof voor bedrijven en relaties die actief zijn in wereld van de antroposofie, biologische en biologisch dynamische landbouw en onderwijs. Een persoonlijke uitnodiging aan onze relaties volgt.

 

24 juni:     Bezoek aan Thedinghsweert

Van 1971 tot 1994 is Warmonderhof gevestigd op het landgoed Thedinghsweert, Kerk Avezaath. Wij worden uitgenodigd door Woonvereniging Thedinghsweert om een nostalgische tour te maken over deze prachtige plek, waar voor velen mooie herinneringen liggen. Ook leuk als je wél Warmonderhof hebt gedaan, maar Thedinghsweert alleen van de verhalen kent. We zullen tijdens dit bezoek ontvangen worden door Francis Schennink en Ellen Winkel. We nemen ook een kijkje bij het flowform-project. De woonvereniging wil dit mooi gaan opknappen en zoekt hulp om dit mogelijk te maken. Alle Warmonderhoffers zijn welkom, graag aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Exacte programma volgt.                 

            

 

De reunie start over

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Agenda

Infodagen
Avondklas

Nieuwsbrief mobiel